Contact 0612451511

Start bouw Alpina Resort Seefeld mei 2018 !!! Investeer in Seefeld (Tirol)

09-04-2018

 
Images Winter Saalbach Hinterglemm Avond
Apres Ski
Eisstockschieben
Wanderer und Mountainbiker
Wandern am Seefelder Joch
Fubgsngerzone Seefeld Shopping
Images Winter Saalbach Hinterglemm dorp
Images Winter Saalbach Hinterglemm (27)
Images Winter Saalbach Hinterglemm (20)
Zwitzerland 1
Zwitzerland 2
Zwitzerland 3
Kaprun Centrum
Res Auben Winter
Kisteinhorn
Zomer-Dam
Zomer-Dorp
Zomer-Familie
Zomer-Fietsers
Zomer-Gondel
Zomer-Hut
Zomer-Plijn
Zomer-Water
Klitzblick zomer
U bevindt zich hier: Home / 7 Garanties

Vastgoedbelegging in Oostenrijk

Wanneer u een vastgoedbelegging in Oostenrijk overweegt, komt er veel op u af. Door het grote aanbod is de kans groot dat u door de bomen het bos niet meer ziet. ‘Waar zal ik kopen? Wat moet ik kopen? Wat zijn de regels bij een vastgoedbelegging in Oostenrijk?’ Duizend en één vragen om te komen tot een weloverwogen beslissing.

7 Garanties

Om u de zekerheid te bieden van een meer dan goede vastgoedbelegging in Oostenrijk hebben wij een ‘garantie-stempel’ in het leven geroepen. Dit stempel staat gelijk aan onze ‘7 garanties’: criteria die van belang zijn in het kader van uw aankoopbeslissing en criteria die voor ons essentieel zijn bij de bouw van onze projecten:

 1. De (nieuwbouw)locatie betreft altijd een A-1 locatie
 2. Volledige zonligging van het object (Zuid, Zuidwest)
 3. Onbelemmerd uitzicht
 4. Ligging aan/op korte afstand van de piste / Skilift op loopafstand
 5. Altijd centrumlocatie (appartementen) of pistelocatie (chalets)
 6. Twee seizoenenlocatie (optimale verhuur in zomer en winter)
 7. Goede bereikbaarheid/infrastructuur

Onze stempel is uw garantie

Kiest u voor een vastgoedbelegging in Oostenrijk via AlpenParks, dan zult u dus nooit te maken hebben met projecten in de schaduw, ver van de skilift, ver buiten het centrum of appartementen of chalets die slecht bereikbaar zijn. Als u onze kwaliteitsstempel ziet dan kunt u er met een gerust hart vanuit gaan dat u waar krijgt voor uw geld. Wij doen geen concessies aan onze projecten, alles moet van A tot Z kloppen.

Vertrouwen op een stabiele en degelijke vastgoedbelegging

Een vastgoedbelegging in Oostenrijk betekent bouwen op de stabiliteit en degelijkheid van de Oostenrijkse economie. Een economie met een geleidelijke groei op vastgoedgebied en zonder extreme fluctuaties. Oostenrijk exploiteert bewust geen massale projectontwikkeling. Er wordt op kleine schaal ontwikkeld en terughoudend gefinancierd, met een evenwichtige verhouding tussen vraag en aanbod als gevolg.

Bouwkundige en fiscale zekerheden

Bouwkundig:

 • Oostenrijk kent een zeer strenge wetgeving als het gaat om vastgoedontwikkeling en bouwkwaliteit, het zogenaamde ‘Bauträgergesetz’. Deze wet zorgt ervoor dat het gehele bouwproces inclusief betalingen van de bouwtermijnen probleemloos verloopt.
 • U krijgt 30 jaar bouwgarantie en 3 jaar garantie op verborgen gebreken. Uw appartement of chalet wordt pas na drie jaar definitief opgeleverd. Hierdoor kunnen mogelijke verborgen gebreken tijdig worden verholpen.
 • Betalingen van de bouwtermijnen verlopen via een notaris, die dient als onafhankelijk tussenpersoon. De notaris geeft de betaling pas vrij aan de ontwikkelaar als aan alle specifieke voorwaarden is voldaan.
 • Termijnbetaling behoeft pas plaats te vinden, na het ‘gutachten’ van een onafhankelijke deskundige, deze checkt of er sprake is van een juiste bouwvoortgang die de betaling rechtvaardigt.
 • De laatste bouwtermijn die dient als garantiebetaling voor mogelijke ‘gebreken’, wordt pas vrijgegeven als het onroerend goed na drie jaar definitief wordt opgeleverd.

Fiscaal:
Voor buitenlanders zijn vastgoedbeleggingen in Oostenrijk fiscaal aantrekkelijk. Zij kunnen aanspraak men op een aantal regelingen die een vastgoedbelegging in Oostenrijk zeer interessant maken.

 • De hypotheekrente is aftrekbaar van uw verhuurinkomsten in Oostenrijk.
 • Oostenrijk kent geen successie -en schenkingsrecht. Bij overlijden wordt wel uw wereldvermogen via het Nederlandse successierecht belast.
 • Oostenrijk heft ‘Grundsteuer’ over uw bezit, maar deze is relatief laag. U betaalt geen vermogensbelasting.
 • De waardestijging van onroerend goed wordt gedeeltelijk belast.
 • Ruime aftrekposten voor verhuurinkomsten van het onroerend goed zoals reiskosten, instandhoudingskosten, belastingvrije som, afschrijving etc. Hierdoor betaalt u in Oostenrijk relatief weinig inkomstenbelasting.
 • Bij aankoop van een appartement of chalet binnen een AlpenParks project heeft u recht op een relatief hoge belastingvrije som. Wij informeren u hier uiteraard graag over.

Kortom: Een vastgoedbelegging in Oostenrijk via AlpenParks is veilig, vertrouwd en fiscaalvriendelijk investeren en daarnaast vooral heerlijk genieten van uw appartement of chalet in een prachtige omgeving. De kernwaarden die een vastgoedbelegging in Oostenrijk zeker de moeite waard maken.

Stempel Alpen Parks
Bel mij terug Direct contact Direct contact: 0612451511

Aanvraag appartement doorverkoop Klik hier !!

Mondi Onafhankelijke Belangenorganisatie