Contact 0612451511

Start bouw Alpina Resort Seefeld mei 2018 !!! Investeer in Seefeld (Tirol)

09-04-2018

 
Images Winter Saalbach Hinterglemm Avond
Apres Ski
Eisstockschieben
Wanderer und Mountainbiker
Wandern am Seefelder Joch
Fubgsngerzone Seefeld Shopping
Images Winter Saalbach Hinterglemm dorp
Images Winter Saalbach Hinterglemm (27)
Images Winter Saalbach Hinterglemm (20)
Zwitzerland 1
Zwitzerland 2
Zwitzerland 3
Kaprun Centrum
Res Auben Winter
Kisteinhorn
Zomer-Dam
Zomer-Dorp
Zomer-Familie
Zomer-Fietsers
Zomer-Gondel
Zomer-Hut
Zomer-Plijn
Zomer-Water
Klitzblick zomer
U bevindt zich hier: Home / Full-service

De full-service oplossing van AlpenParks

AlpenParks ziet zichzelf als een betrouwbare en professionele partner. Wij vinden dat u van ons meer service mag verwachten dan van een ‘standaard’ makelaar. Wij bieden u daarom toegevoegde waarde tijdens het gehele aankooptraject én daarna. We kennen de Oostenrijkse onroerend goed markt tot in detail, hebben zeer goede contacten met de lokale overheden en werken samen met het grootste fiscale bureau op het gebied van toerisme en fiscaliteit: Prodinger en Partner.

U kunt van AlpenParks alle mogelijke service verwachten die u wenst. Wanneer u met ons zaken gaat doen, doorlopen wij samen het volgende traject:

Informatietraject

Allereerst ontvangt u van ons uitgebreide projectinformatie middels brochures, een planmaquette en omgevingsfilm (DVD). Tijdens beurzen en bijeenkomsten in Nederland geven wij regelmatig persoonlijke uitleg over onze projecten. Bent u daartoe niet in de gelegenheid dan maken we natuurlijk graag een afspraak bij u thuis of op ons kantoor in ’s Hertogenbosch. Ook een begeleid bezoek aan de projectlocatie in Oostenrijk maakt vervolgens onderdeel uit van het traject. Wij informeren u over alle relevante juridische en bouwkundige informatie die van toepassing is op het project en beantwoorden uw vragen over de verhuur van uw appartement of chalet. Besluit u tot koop over te gaan, dan treffen wij de voorbereidingen en begeleiden u bij het passeren van de koopakte bij een Nederlandse notaris.

Leveringstraject

Wij begeleiden u bij de oplevering van uw appartement of chalet en bieden u volledige ondersteuning bij alle bouwkundige zaken inclusief proces-verbaal van oplevering. Ook de verzorging van uw fiscale aangifte wordt door ons verzorgd. Uiteraard kunt u bij ons terecht met uw vragen over alle juridische en notariële zaken rondom uw aankoop. Bij vergaderingen van de Vereniging van Eigenaren is altijd een medewerker van AlpenParks Oostenrijk aanwezig. Koopt u bij AlpenParks een appartement of chalet, dan kunt u rekenen op een flink stuk zekerheid. Aftersales is voor ons een belangrijk onderdeel van de full service die AlpenParks biedt.

Verhuurconcept

Een verhuurconcept is standaard onderdeel van de service van AlpenParks. De verhuur van uw appartement of chalet wordt geregeld via AlpenParks Resort GmbH, op basis van een verhuurbemiddelingsovereenkomst voor een periode van 15 jaar (+ 5 optiejaren) Om geen BTW te betalen dient u uw appartement namelijk 'bedrijfsmatig' te verhuren. Voor veel kopers is het echter ook erg belangrijk om binnen dat verhuurconcept een ruime eigen gebruik regeling te hebben. De huurpenningen worden door middel van een poolsysteem verrekend. Dit houdt in dat de huuropbrengst en bijbehorende lasten evenredig worden verdeeld over de eigenaren naar rato van de investering. Wij vinden het erg belangrijk dat u als koper zelf bepaalt wanneer u in uw eigen appartement of chalet wenst te verblijven. Dit kan 12 weken per jaar in de periodes van uw voorkeur, u deelt dan niet mee in de verhuuropbrengsten. Tevens kennen we een ‘last-minute’ regeling waarbij de eigenaar maximaal twee weken voor vertrek kan informeren of het appartement beschikbaar is. Is dit het geval, dan kunt u uiteraard van uw appartement of chalet gebruik maken. Kortom, maximale service en flexibiliteit en u deelt zelfs mee in de verhuuropbrengst. De verrekening geschiedt achteraf per kwartaal. U ontvangt elk kwartaal van ons een update van de verhuurresultaten. Hiermee biedt AlpenParks u een duidelijk systeem dat u service en zekerheid biedt zonder dat u zelf ergens naar om hoeft te kijken. 

 

Benieuwd naar de verhuur mogelijkheden?

Bekijk onze partner website www.alpenparks.at

Eisstockschieben
Fubgsngerzone Seefeld Shopping
Images Winter Saalbach Hinterglemm (22)
Images Winter Saalbach Hinterglemm (21)
Images Winter Saalbach Hinterglemm ski
Images Winter Saalbach Hinterglemm ski bij dorp
Zomer-Plijn
ZomerThumbnail-Dame
ZomerThumbnail-Mountainbike
Bel mij terug Direct contact Direct contact: 0612451511

Aanvraag appartement doorverkoop Klik hier !!

Mondi Onafhankelijke Belangenorganisatie