Contact 0612451511

Start bouw Alpina Resort Seefeld mei 2018 !!! Investeer in Seefeld (Tirol)

09-04-2018

 
Images Winter Saalbach Hinterglemm Avond
Apres Ski
Eisstockschieben
Wanderer und Mountainbiker
Wandern am Seefelder Joch
Fubgsngerzone Seefeld Shopping
Images Winter Saalbach Hinterglemm dorp
Images Winter Saalbach Hinterglemm (27)
Images Winter Saalbach Hinterglemm (20)
Zwitzerland 1
Zwitzerland 2
Zwitzerland 3
Kaprun Centrum
Res Auben Winter
Kisteinhorn
Zomer-Dam
Zomer-Dorp
Zomer-Familie
Zomer-Fietsers
Zomer-Gondel
Zomer-Hut
Zomer-Plijn
Zomer-Water
Klitzblick zomer
U bevindt zich hier: Home / Gebieden / Skigebied Saalbach-Hinterglemm

Skigebied Saalbach-Hinterglemm

De appartementen en chalets van AlpenParks bevinden zich allemaal in de buurt van het skigebied Saalbach-Hinterglemm. Dit skigebied wordt ook wel het skicircus van Oostenrijk genoemd. Het beroemde wintersportgebied rond de plaatsen Saalbach en Hinterglemm hebben een ruim 200 kilometer aaneengesloten piste en hypermoderne liften, voor eindeloos skiplezier. Voor zowel de geoefende als de beginnende skiërs zijn er vele uitdagingen in dit skigebied. Snowboarders kunnen hun hart ophalen op de speciale snowboardpistes en in diverse freestyle parken. Saalbach-Hinterglemm is een sneeuwzeker skigebied. ’s Avonds is er ook volop gezelligheid en zijn er veel verlichte banen.

Après-ski Saalbach-Hinterglemm

Voor de Après-ski bent u in het wintersportgebied Saalbach Hinterglemm aan het goede adres. In zowel de dorpen als de berghutjes valt er veel te beleven. Saalbach Hinterglemm behoort zelfs tot de meest geliefde Après-ski gebieden van Oostenrijk.

Saalbach-Hinterglemm in de zomer

Waar Saalbach Hinterglemm in de winter het skigebied bij uitstek is, staat het in de zomer voor wandelen, wandelen en nog eens wandelen. U kunt hier genieten van de prachtige natuur en uw keuze maken uit ruim 400 kilometer adembenemende gemarkeerde wandelroutes. Daar zult u nog echt de oorspronkelijke natuur van het prachtige gebied en schitterende panorama’s ervaren. U kunt prima op eigen houtje de goed bewegwijzerde routes volgen, maar wanneer u de voorkeur geeft aan een wandeling onder begeleiding, dan zijn daartoe ook volop mogelijkheden. De VVV biedt bijvoorbeeld dagelijks een wandeling onder begeleiding van een gediplomeerd wandelgids. De deelname hieraan is gratis. Er zijn een viertal kabelbanen die in de zomermaanden in werking zijn. Even bijkomen van uw wandeltocht kan in de diverse berghutten, waar u kunt genieten van een drankje tot een uitgebreide culinaire verwennerij.

Bezienswaardigheden

Saalbach Hinterglemm heeft naast de populariteit als wandel- en skigebied vele bezienswaardigheden, met name geopend in de zomermaanden. Wij noemen hier in het kort de ‘Grossglockner Hochalpenstrasse’, een panoramische tolweg die Salzburg verbindt met Karinthië, musea, een ijsgrot, tal van watervallen en niet te vergeten het meer van Zell am See.

U ziet, Saalbach Hinterglemm biedt vele mogelijkheden voor een heerlijke tijd in Oostenrijk!

Wilt u een appartement of chalet kopen in het skigebied rondom Saalbach Hinterglemm, dan is AlpenParks u graag van dienst!

Eisstockschieben
Fubgsngerzone Seefeld Shopping
Images Winter Saalbach Hinterglemm (22)
Images Winter Saalbach Hinterglemm (21)
Images Winter Saalbach Hinterglemm ski
Images Winter Saalbach Hinterglemm ski bij dorp
Zomer-Plijn
ZomerThumbnail-Dame
ZomerThumbnail-Mountainbike
Bel mij terug Direct contact Direct contact: 0612451511

Aanvraag appartement doorverkoop Klik hier !!

Mondi Onafhankelijke Belangenorganisatie