Contact 0612451511

Start bouw Alpina Resort Seefeld mei 2018 !!! Investeer in Seefeld (Tirol)

09-04-2018

 
Images Winter Saalbach Hinterglemm Avond
Apres Ski
Eisstockschieben
Wanderer und Mountainbiker
Wandern am Seefelder Joch
Fubgsngerzone Seefeld Shopping
Images Winter Saalbach Hinterglemm dorp
Images Winter Saalbach Hinterglemm (27)
Images Winter Saalbach Hinterglemm (20)
Zwitzerland 1
Zwitzerland 2
Zwitzerland 3
Kaprun Centrum
Res Auben Winter
Kisteinhorn
Zomer-Dam
Zomer-Dorp
Zomer-Familie
Zomer-Fietsers
Zomer-Gondel
Zomer-Hut
Zomer-Plijn
Zomer-Water
Klitzblick zomer
U bevindt zich hier: Home / Projecten / Landhaus Haller
Voor
Voor zij
Uitverkocht

Landhaus Haller

In 2012 realiseerde AlpenParks het project ‘Resort Landhaus Haller’. Dit appartementencomplex, bestaande uit vijf luxe appartementen, ligt in het centrum van Maria-Alm. Een typisch Oostenrijks dorp met een romantisch en sprookjesachtig karakter.De appartementen van Landhaus Haller zijn van degelijke Oostenrijkse bouwkwaliteit en hebben door het gebruik van veel hout en natuursteen een echte traditionele uitstraling. Van binnen zijn de ruime appartementen van Landhaus Haller voorzien van veel luxe en comfort.

Kenmerken Landhaus Haller:

  • Top A-1 locatie
  • Skilift ‘Dorfjet’ op 100 meter afstand
  • 150 kilometer aaneengesloten skipiste
  • Zonnige locatie, met zowel op het Zuiden als Westen van het appartement grote balkons
  • Groot terras c.q. balkon
  • Eigen parkeerplaats
  • Drie slaapkamers
  • Twee badkamers
  • Totale oppervlakte van de appartementen vanaf 75 m2 

Maria-Alm

Wanneer het woord ‘Alm’ in de naam van een dorp voorkomt, dan kunt u er beslist vanuit gaan dat het om een pittoresk dorp gaat. Maria-Alm is op die regel geen uitzondering. Het dorp telt ongeveer 2000 inwoners en is één van de bekendste plaatsen in het Pinzgauer Saalachtal (Salzburgerland). Maria-Alm ligt op een hoogte van ongeveer 800 meter en is omgeven door bergmassief Steinernes Meer. De hoogste berg in het gebied is de Hochkönig (2941 m). In het skigebied rondom Landhaus Haller zijn 34 kabelbanen, diverse liftinstallaties en 150 kilometer geprepareerde, sneeuwzekere en brede pistes. Diverse rode, blauwe en zwarte pistes zorgen voor uitstekend wintersportvermaak. Sneeuwkanonnen maken afdalingen tot in het dal mogelijk, zelfs tot in het voorjaar.

In de zomer zijn er in de omgeving van Landhaus Haller veel mogelijkheden voor prachtige wandelingen met adembenemend uitzicht. Maar ook voor andere buitensportactiviteiten biedt dit gebied tal van mogelijkheden, zoals mountainbiken, tennis, paragliden en zwemmen.

“Maria Alm is een prachtig klein dorp, met diverse terrassen en een kabelbaan vanuit het centrum. Prachtig gelegen, met aan de ene zijde rotsformaties en aan de andere zijde de gloeiende groene bergen.”
(Bron: Zoover)