Contact 0612451511

Start bouw Alpina Resort Seefeld mei 2018 !!! Investeer in Seefeld (Tirol)

09-04-2018

 
Images Winter Saalbach Hinterglemm Avond
Apres Ski
Eisstockschieben
Wanderer und Mountainbiker
Wandern am Seefelder Joch
Fubgsngerzone Seefeld Shopping
Images Winter Saalbach Hinterglemm dorp
Images Winter Saalbach Hinterglemm (27)
Images Winter Saalbach Hinterglemm (20)
Zwitzerland 1
Zwitzerland 2
Zwitzerland 3
Kaprun Centrum
Res Auben Winter
Kisteinhorn
Zomer-Dam
Zomer-Dorp
Zomer-Familie
Zomer-Fietsers
Zomer-Gondel
Zomer-Hut
Zomer-Plijn
Zomer-Water
Klitzblick zomer
U bevindt zich hier: Home / Huis Kopen

Een huis kopen in Oostenrijk

Oostenrijk is zowel in de zomer als de winter zeer geliefd onder vakantiegangers. Het land staat bekend vanwege de vele wintersportmogelijkheden en de veelzijdigheid aan pistes met uiteenlopende moeilijkheidsgraad. Maar ook vanwege de ongerepte natuur en de vele mogelijkheden aan buitensporten.

Wanneer u een huis wilt kopen in Oostenrijk moet alles goed geregeld zijn. Onze projecten voldoen altijd aan alle randvoorwaarden om u optimaal te laten genieten van de vele mogelijkheden die het land biedt. Maar ook om zoveel mogelijk rendement te halen uit de verhuur van uw huis in Oostenrijk. Zomer en winter. Zo treft u bijvoorbeeld altijd de mooiste skigebieden en pistes op een steenworp afstand, zijn de projecten zeer goed bereikbaar en geniet u van de meest optimale zonuren rondom uw appartement of chalet.

Koopt u een huis in Oostenrijk, dan zorgen wij voor het beheer en alle zaken rondom de verhuur van uw woning. Een goed onderhouden huis in combinatie met een gunstige ligging, aantrekkelijke inrichting en onbelemmerd uitzicht zullen de waarde van het onroerend goed in de toekomst alleen maar doen stijgen. Al onze appartementen en chalets worden gebouwd onder moderne architectuur, in combinatie met de echte Oostenrijkse uitstraling.

De geleidelijke groei van de waarde van het onroerend goed, zonder extreme fluctuaties, maakt dat de Oostenrijkse huizenmarkt bekend staat om stabiliteit en degelijkheid. In Oostenrijk is men zich bewust van het feit dat massale projectontwikkeling niet de juiste weg is om te bewandelen. Er wordt hier op kleine schaal ontwikkeld en conservatief gefinancierd, dat wil zeggen voor maximaal 60% van de waarde van het onroerend goed. Dit heeft tot gevolg dat er een evenwichtige verhouding is tussen vraag en aanbod. Een huis kopen in Oostenrijk is dan ook gegarandeerd een solide investering.

Naast de aankoopprijs van het onroerend goed betaald u in Oostenrijk een aantal bijkomende kosten als zijnde kosten koper. Er is sprake van een wettelijke kosten en notaris c.q fiscale kosten.

  • Grunderwerbssteuer ad 3,5 % van koopsom incl. MwSt
  • Grundbuchseintragungsgebühr ad 1,1% van koopsom incl. MwSt.
  • Notarkosten ad 2% van koopsom incl. MwSt.
  • Fiscale kosten ad 1% van koopsom incl. MwSt.

Totaal bedragen de kosten 7,6% over de aankoopwaarde van het onroerend goed incl BTW. (stand per 2012)

Overweegt u een huis te kopen in Oostenrijk en wilt u verzekerd zijn van de beste randvoorwaarden en de meest optimale begeleiding? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Een impressie van de verschillende appartementen en chalets van AlpenParks vindt u hieronder of bij de Gerealiseerde projecten.

Eisstockschieben
Fubgsngerzone Seefeld Shopping
Images Winter Saalbach Hinterglemm (22)
Images Winter Saalbach Hinterglemm (21)
Images Winter Saalbach Hinterglemm ski
Images Winter Saalbach Hinterglemm ski bij dorp
Zomer-Plijn
ZomerThumbnail-Dame
ZomerThumbnail-Mountainbike
Bel mij terug Direct contact Direct contact: 0612451511

Aanvraag appartement doorverkoop Klik hier !!

Mondi Onafhankelijke Belangenorganisatie