Contact 0612451511

Start bouw Alpina Resort Seefeld mei 2018 !!! Investeer in Seefeld (Tirol)

09-04-2018

 
Images Winter Saalbach Hinterglemm Avond
Apres Ski
Eisstockschieben
Wanderer und Mountainbiker
Wandern am Seefelder Joch
Fubgsngerzone Seefeld Shopping
Images Winter Saalbach Hinterglemm dorp
Images Winter Saalbach Hinterglemm (27)
Images Winter Saalbach Hinterglemm (20)
Zwitzerland 1
Zwitzerland 2
Zwitzerland 3
Kaprun Centrum
Res Auben Winter
Kisteinhorn
Zomer-Dam
Zomer-Dorp
Zomer-Familie
Zomer-Fietsers
Zomer-Gondel
Zomer-Hut
Zomer-Plijn
Zomer-Water
Klitzblick zomer
U bevindt zich hier: Home / Oostenrijk specialist

Specialist in onroerend goed in Oostenrijk

AlpenParks BV is een volledige dochter van AlpenParks Projectentwicklungs GmbH, een gerespecteerde ontwikkelaar van kwalitatief hoogwaardig (recreatief) onroerend goed op de mooiste plaatsen in Oostenrijk. AlpenParks BV opereert als zelfstandig verkoopkantoor in Nederland om de belangen van Nederlandse kopers te behartigen en hen te voorzien van alle relevante informatie die van belang is om tot een doordachte aankoopbeslissing te komen.

Wij realiseren ons terdege dat de aankoop van onroerend goed in Oostenrijk geen sinecure is en verantwoord moet gebeuren. Onze missie is het aanbieden van kwalitatief hoogwaardig (recreatief) onroerend goed op alleen de beste locaties in Oostenrijk. Daaraan doen wij geen concessies en we kiezen altijd voor hoogwaardige bouwkwaliteit op A1 locaties. U bent als koper te allen tijden verzekerd van een zorgeloze investering, waarbij het goede gevoel moet overheersen. Onze service stopt niet na het tekenen van het koopcontract. Wij willen een betrouwbare handelspartner voor u zijn en vinden open communicatie en tijdige informatievoorziening erg belangrijk. Service en innovatie staan bij ons hoog in het vaandel.

Regelmatig organiseren wij verkoopdagen op locatie of op beurzen en we organiseren bezichtigingsreizen naar Oostenrijk om ter plaatse de juiste indruk te krijgen van de projecten en hun omgeving.

Wilt u nu meer informatie over ons onroerend goed in Oostenrijk of heeft u vragen naar aanleiding van de informatie die u op onze website heeft gelezen? Neem dan direct contact met ons op via telefoonnummer 00 31 (0)73 - 6408450 of laat uw gegevens achter via het contactformulier.Wij kijken er naar uit om kennis met u te maken!